Adopsjon i media

11. august 2017, Sunnmørsposten Pluss

Ålesunder skal ha misbrukt adoptivdatter

Statsadvokaten har tatt ut overgrepstiltale mot en ålesunder i 40-årene. Ifølge tiltalen skal mannen ha forgrepet seg flere ganger på sin egen adoptivdatter.
10. august 2017, Kinomagasinet

Oscar-vinner Torill Kove til Toronto med ny kortfilm

Torill Koves nyeste film Tråder får sin internasjonale premiere under prestisjetunge Toronto International Film Festival i september. Tråder forteller om en kvinne og et barn som blir ført sammen av en magisk, rød tråd.
10. august 2017, Rushprint

Torill Kove til Toronto med Tråder

Torill Koves nyeste kortilm Tråder får sin internasjonale premiere under Toronto International Film Festival i september.
09. august 2017, iØstfold

Har etablert en felles ressursgruppe for barn som pårørende..

august 09 Har etablert en felles ressursgruppe for barn som pårørende.. Ressursgruppens leder Ann Elin Vollan og fagutviklingsrådgiver Borghild Marie Mamen Vege ved DPS Nordre Østfold.
01. august 2017, Nationen - Login

Barnevandringane

På 1800-talet gjekk flokkar av norske, fattige barn heilt ned i sjuårsalderen 10-15 mil for å jobbe som gjetarar på velståande gardar. I 1907 stod 10 år gamle Elias Bergstøl heime i stova og skulle seie farvel.
01. august 2017, NRK Sørlandet

Kontantstøtten økes til 7.500

I dag øker kontantstøtten fra 6.000 til 7.500 kroner per måned, som et resultat av budsjettforhandlingene med regjeringen for 2017.
31. juli 2017, Barnehage.no

Kontantstøtten økes

Fra 1. august økes kontantstøtten med 1.500 kroner, fra 6.000 til 7.500 kroner per måned.
31. juli 2017, Pengenytt

Nå økes kontantstøtten til 7500 kroner

Fra 1. august justeres den skattefrie kontantstøtten opp fra 6000 til 7500 kroner i måneden.
31. juli 2017, Trønder-Avisa Ekstra

- Alle som kommer til oss er en del av vår familie

I 2012 reiste Ragnar Holøyens datter Mona til Kenya for å jobbe frivillig på et barnehjem. Fem år senere har endelig driver og grunnlegger Regina Wangui fått besøke Norge.
31. juli 2017, Aftenposten - Login

Kutter ventetiden for adopsjon med flere år. - Vi måtte tenke nytt.

Er du er villig til å adoptere et barn med helseutfordringer, kan du spare mange år i adopsjonskø.
30. juli 2017, NRK Rogaland

Nå øker kontantstøtten til 7.500 kroner

Det blir mer penger til foreldre som velger vekk barnehage for å selv være hjemme med ettåringen. - Jeg er glad for muligheten til ikke å sende barna mine i barnehage da de ble ett år gamle.
30. juli 2017, Klikk.no

Rannveig vokser opp med foreldre som ønsker henne alt godt, men hun føler likevel at det er noe som ikke stemmer

Gradvis faller brikkene på plass. Mysen 1955: En gravid kvinne fra Røros reiser til Østfold for å jobbe på en bondegård i Eidsberg. Den unge kvinnen er blitt satt bort av familien sin slik at hun kan føde sitt barn i skjul.
30. juli 2017, Bodø Nu

Statoils ansikt utad

Han er opptatt av at man må gripe muligheten når den byr seg. I dag blir Marius Javier Sandnes 36 år. Han har bodd i Bodø, København, Bergen, Stavanger, Afrika og Sør-Amerika.
29. juli 2017, Fosna-Folket

Har levd på tre kontinenter

Da Sarah Gborie Solli kom til Ørlandet for fem år sia, var det andre gang i livet hun etablerte seg på et nytt kontinent.
27. juli 2017, Haugalandnytt

Ingen spørsmål om mine biologiske foreldre hadde plaget meg før

Men en kveld endret det seg, skriver Even Hye Tytlandsvik Barka i dette innlegget. MENINGER: På mange måter er jeg en ganske vanlig norsk ungdom, men det er noe som gjør at jeg skiller meg ut: Jeg er adoptert fra Sør-Korea.
24. juli 2017, Aftenposten - Login

Ingen spørsmål om mine biologiske foreldre hadde plaget meg før. Men en kveld endret det seg | Even Hye Tytlandsvik Barka

Si ;D-innlegg: Ordene traff meg hardt. Jeg hadde mest lyst til å gå hjem. På mange måter er jeg en ganske vanlig norsk ungdom, men det er noe som gjør at jeg skiller meg ut: Jeg er adoptert fra Sør-Korea.
24. juli 2017, Rushprint

Veien til Amanda: Hjertestart

Fram til Amandaprisene deles ut i Haugesund presenterer vi alle de nominerte filmene på rushprint.no. Her kan du møte Arild Andresen som har hatt regi på Hjertestart som er nominert for beste manus og beste hovedrolle.
24. juli 2017, Vårt Land

KrF vil gjere surrogati ulovleg

KrF vil tette holet i lova som gjer det mogleg for nordmenn å bruke surrogatimødre i utlandet ustraffa. - Vi vil surrogati-industrien til livs, seier KrF-nestleiar Olaug Bollestad.
24. juli 2017, Rushprint

Hjertestart vant japansk filmpris

Hjertestart vant hovedprisen i konkurransen for langfilm under Skip City International D-Cinema Festival. Det melder festivalen på sin hjemmeside.
24. juli 2017, Drammens Tidende Pluss

Supermario har flere kunder her enn i Mjøndalen

- Jeg får kommentarer på at jeg er skallet. Det er fordi jeg har testet hårpleieproduktene, vitser han. Hos Jon Mario Lunde Øvstedal, nyetablert frisør på Sandsbråten, er det høyt under taket for selvironi og humor.
24. juli 2017, Bygdeposten Pluss

Supermario har flere kunder her enn i Mjøndalen

- Jeg får kommentarer på at jeg er skallet. Det er fordi jeg har testet hårpleieproduktene, vitser han. Hos Jon Mario Lunde Øvstedal, nyetablert frisør på Sandsbråten, er det høyt under taket for selvironi og humor.
24. juli 2017, Eikerbladet Pluss

Supermario har flere kunder her enn i Mjøndalen

- Jeg får kommentarer på at jeg er skallet. Det er fordi jeg har testet hårpleieproduktene, vitser han. Hos Jon Mario Lunde Øvstedal, nyetablert frisør på Sandsbråten, er det høyt under taket for selvironi og humor.
24. juli 2017, Ringerikes Blad

- Dette er hjerterått

- Blir sint og lei meg Kommentar til saken om Trond Rikard og Sylvia - Jeg blir så sint og lei meg når jeg leser om Trond Rikard og Sylvia Ensby, hvor det står at de har fått beskjed om at sønnen skal adopteres bort.
21. juli 2017, Dagsavisen

- Vi er nordmenn med litt spice

Aldri før har det vært flere nordmenn med en norsk og en utenlandsk forelder i Norge, ifølge Statistisk sentralbyrå. BILDER tilpasser seg: Mona-Iren Hauge sier at dagens barn er mer vant til et flerkulturell samfunn enn voksne er.