Familiedag i Helleviga i Søgne søndag 20. august 2017

Tekst: Adopsjonsforum // Dato: 11-08-2017
Vi gjentar suksessen fra i fjor og søndag 20. august arrangerer lokalavdelingen familiedag med grilling i Helleviga i Søgne.

Helleviga ble kjøpt av Midt-Agder Friluftsråd i 1973. I 1999 ble området kåret til årets friluftsområde i Norge. Helleviga byr på turveger og -stier, badestrender, svaberg, iland- og ombordstigningsbrygge. Det er også border, benker, griller og ei stor plenslette. Området er et gammelt kystbruk, og i hovedhuset er det sommerkafé.

Vi møtes kl. 12.00 på den store plenen ved siden av Kafébygget. Her vil det være muligheter for lek og ballspill, og en dukkert hvis vannet ikke er for kaldt.

Alle tar med seg griller, grillmat og drikke etter eget ønske. Arrangementet er åpent for medlemmer i alle adopsjonsforeningene.

Adkomst
Følg Langenesvegen (RV 456), ytrevegen mellom Kristiansand og Søgne. Helleviga ligger cirka 15 kilometer fra Kristiansand.

Meld deg på med å klikke "Skal" på arrangementet på vår Facebookside, eller send e-post til camillaerland@hotmail.com innen fredag 18. august.

 
Håper vi sees!

NB: Værforbehold. Følg med på facebook for oppdatert informasjon.
 
Mvh
Styret Adopsjonsforum Agder