Morgenkaffe med Adopsjonsforum

Dato: 10.12.2021
artikkelbilde
Bli med på digital morgenkaffe! I disse pandemitider kan det være et ekstra behov for kontakt, også når man ikke helt vet hva man lurer på. Kanskje ønsker du informasjon, eller bare være del av en samtale om et adopsjonsfaglig tema. Vi gir en kort introduksjon til ulike temaer og oppfordrer til å stille spørsmål og dele erfaringer. Vi planlegger flere tema. Har du tips til hva vi skal ta opp, ønsker vi at du tar kontakt.

Digital morgenkaffe med Adopsjonsforum fredager kl. 8.00 –  8.45  

Vi ønsker å være tilgjengelige uansett hvor du er i prosessen. Det kan være mange grunner til å ta en prat, særlig nå under pandemien. Under Covid -19 har vi samme telefontid som alltid, men fysiske besøk begrenses i henhold til smitteverntiltak. Vi tar gjerne samtaler, gir informasjon eller veileder via digitale plattformer som Whatsapp og Teams.  

 

Vi har valgt å fortsette med morgenkaffe annenhver fredag. Under ser du temaer som er bekreftet andre er under planalgging. Har du tips til gjester eller tema, hører vi gjerne fra deg!
Vi diskuterer ikke enkeltsaker i dette forumet. Du kan forlate møtet når du selv vil. 

 

Digital Morgenkaffe var godt nok besøkt til at vi fortsetter høsten 2021, så hold av datoene:

 

17.09: Hva er ADHD og hvilke utfordringer kan det ha for familien og hva slags hjelp kan man få? Gjest: Hanne Skarsvaag, Faglig rådgiver barn og unge i ADHD Norge.

01.10: Etteradopsjon - Hva tilbyr denne tjenesten og hvem kan ta kontakt? Gjest: Angelica Haages, koordinator.

15.10: Ungdomsskoleelever og identitet - en masteroppgave. Gjest: Tidligere masterstudent Daksha Lurås.

29.10: Helsebakgrunn og adopterte barn. Gjest: Einar Stenvold, overlege, Ph.D, Barne- og ungdomsklinikken OUS/Rikshospitalet.
12.11: Forberedelsestiden - til barnets beste. Gjest: Heidi Fjellberg, Veileder for fosterhjem og styremedlem i lokalavdelingen Oslo og Viken
26.11: Etteradopsjon. Gjest: Adopsjon i Endring (Aie) forteller om bakgrunn og mål med stiftelsen.
10.12: Adopsjon av barn med spesielle behov. Tanker, følelser og erfaringer. Gjest: Evelyne Anderson, mor til Timana - kunstner med spesielle evner og behov. 

 

Hvis du ønsker å delta, sender du en e-post til info@adopsjonsforum.no med ønsket dato for deltakelse, og så sender vi deg lenke til digitalt møte i Teams. Du trenger ikke å ha Teams fra før. Du må bare klikke på lenken du mottar 

Håper vi ses! 

 

9.12.2021: Tusen takk for interessen og takk til alle som har bidratt! Vi vurderer fortsettelse i 2022, kom gjerne med innspill til gjester og tema.

 

Kaffehilsen fra oss i Adopsjonsforum 

Del med andre: