Nye arrangementer i lokalavdelingene

Dato: 19.11.2019
artikkelbilde
Lokallavdelingene er nyttige møteplasser for alle som er interessert i adopsjon! (illustrasjonsfoto)
Delta på nyttige temakvelder og sosiale arrangementer i Adopsjonsforums lokalavdelinger. Her er oppdatert oversikt over det som skjer!

Vi oppfordrer lokalavdelingene til å sende inn lenker til kommende arrangementer til e–postadressen info@adopsjonsforum.no, så oppdaterer vi oversikten fortløpende.

 

ARRANGEMENTER:

 

Torsdag 21. november: Temakveld med Vegard "Shortcut" Olsen. Tid: kl. 18.30-21.00.  Sted: Maihaugen, Maihaugvegen 1, Lillehammer. Les mer her. 

 

Lørdag 23. november: Temalørdag: "Alt kommer tilbake til meg." Tid: kl. 11.00-16.00. Sted: Engensenteret sykehjem, Teatergaten 43, Bergen. Les mer her: https://www.facebook.com/events/534839300673427/ 

 

Lørdag 30. november:  Adopsjonsforum Søndre Nordland inviterer til aktivitet-/ familiedag i Leirfjord.Tid: fra kl. 13.00- 16.30.  Medlemmer i Verdens Barn, Inoradopt og Adopsjonsforum inviteres. Det blir besøk i stallen/fjøsen og mulighet til ridning med mere. Se invitasjon her. Merk påmeldingsfristen 10. november!

 

Et godt tilbud!

Vi oppfordrer alle våre familier til å benytte seg av lokalavdelingenes tilbud i form av kurs og ulike arrangementer. Dette er en fin måte å komme i kontakt med andre familier på. 

Følg med på Adopsjonsforums sider og meld dere gjerne på nyhetsbrev der det er mulig. 

Mange lokalavdelinger er aktive på Facebook, så for de som er aktive der kan det være smart å søke opp lokalavdelingen.
Del med andre: