Medlemskontingenten

Dato: 29.03.2023
artikkelbilde
Vi håper at alle betaler medlemskontingenten så snart som mulig.
Adopsjonsforum har sendt ut giroer for medlemskontingenten.

Vi er blitt litt forsinket med utsending av medlemskontingenten, men de fleste medlemmer skal ha fått giroen for kontingenten i posten i disse dager. Forfall er lagt til midt i påsken, men det holder lenge om dere betaler rett over påske. 

Medlemskontingenten er en viktig inntektskilde for Adopsjonsforum - spesielt i disse krisetider hvor vi ennå ikke vet hvordan koronaproblemene vil påvirke adopsjonstallene i år. Det vi vet med sikkerhet er at det vil oppstå forsinkelser og utsettelser pga. nedstenging og reiserestriksjoner. Hvis du synes det er viktig at adopsjonsarbeidet kan fortsette, er det å betale kontingenten en måte du kan  støtte oss på. Adopsjonsforum er en demokratisk medlemsorganisasjon, og gjennom medlemskapet kan du også påvirke foreningens arbeid. 

Mange av våre medlemmer har i dag voksne barn som er ute av redet. Vi ser at flere unge adopterte selv melder seg inn i foreningen, som nå for første gang har en som selv er adoptert som styreleder. Vi oppfordrer voksne adopterte til selv å tegne medlemskap for å få medlemsbladet, tilgang til informasjon, møter, bistand med tilbakereiser, osv. 

Medlemsbladet er blitt forsinket, og det arbeides nå med et større jubileumsnummer som skal markere at foreningen blir 50 år i juni 2020. 

Del med andre: