Nye arrangementer i lokalavdelingene

Dato: 11.02.2020
artikkelbilde
Lokallavdelingene er nyttige møteplasser for alle som er interessert i adopsjon! (illustrasjonsfoto)
Delta på nyttige temakvelder og sosiale arrangementer i Adopsjonsforums lokalavdelinger. Her er oppdatert oversikt over det som skjer!

Vi oppfordrer lokalavdelingene til å sende inn lenker til kommende arrangementer til e–postadressen info@adopsjonsforum.no, så oppdaterer vi oversikten fortløpende.

ARRANGEMENTER

Tirsdag 18. februar: Adopsjonsforum Søndre Nordland innkaller til årsmøte på Kinakroa i Sandnessjøen kl 18. Les mer her.

Tirsdag 25. februar: Adopsjonsforum Troms/Finnmark innkaller til årsmøte på Cafe Sånn i Tromsø kl. 19. Les mer her.

Tirsdag 10. mars: Adopsjonsforum Viken innkaller til kombinert årsmøte og temakveld på Haraldsheim kl 19 - 20:30. Etter årsmøtet vil Utenlandsadoptertes politiske utvalg (UAPU) snakke om temaet: «Brytningstid eller paradigmeskifte? Hva skjer på adopsjonsfeltet nå og hvilke utfordringer fører det med seg?»  Innkallingen til årsmøtet finner du her. UAPU kan du lese mer om her.

Onsdag 11. mars: Adopsjonsforum Hedmark/Oppland innkaller til årsmøte på Lillehammer (Elvegata 19, inngang 2) kl 18.00. Les mer her.

Lørdag 14. mars: Adopsjonsforum Søndre Nordland inviterer til aktivitets-/familiedag i Hemavan, Sverige:

Vi møtes i Hemavan ved Sentrumsliften (Utleie utstyr/kafe) lørdag 14.3. kl.12. Noen tenker å kombinere med overnatting og andre tar det som en dagstur. Utstyr kan leies ved behov (Slalomutstyr og heiskort). Nærmere plan for dagen tas ved oppmøte, eller når vi har antallet og navn.

Ha gode og varme klær på/med. Påmelding innen 01.03 til en i styret:  Margaretha 99569836/ Rita 91109635 / mail mli-karl@online.no

 

Et godt tilbud!

Vi oppfordrer alle våre familier til å benytte seg av lokalavdelingenes tilbud i form av kurs og ulike arrangementer. Dette er en fin måte å komme i kontakt med andre familier på. 

Følg med på Adopsjonsforums sider og meld dere gjerne på nyhetsbrev der det er mulig. 

Mange lokalavdelinger er aktive på Facebook, så for de som er aktive der kan det være smart å søke opp lokalavdelingen.
Del med andre: