Adopsjonsparlør

Dato: 20.01.2021
artikkelbilde
Adopsjonsforum selger en "adopsjonsparlør" på spansk, kinesisk og amharisk (det offisielle språket i Etiopia). Adopsjonsparløren anbefales til alle som skal adoptere fra land der disse språkene snakkes.

Adopsjonsparløren er laget av en adoptivmor i USA, som så nødvendigheten av å lære å snakke med sitt barn på barnets språk. Dette lærer en ikke på vanlige språkkurs for voksne.

Adopsjonsparløren inneholder det man trenger for å kommunisere med barn, og spesielt adoptivbarn. Den er delt inn i forskjellige avsnitt med overskriftene; komme hjem, ved bordet, på badet, personlig hygiene, leketid, leggetid, helse, ord om affeksjon og trygghet, viktige ord og setninger, mennesker, steder, dyr, klær, følelser, tall og farger.

Bok og CD
Parløren består av en liten bok der alle setningene alltid finnes på engelsk i tillegg til spansk, kinesisk eller amharisk. Lydskriften er skrevet for engelsktalende, og i så måte ikke egnet for nordmenn. Det følger imidlertid med en CD med uttale, som du kan øve med. Om du spiller den over på en mp3, kan den lett spilles om og om igjen på tur, på vei til jobben etc.

Adopsjonsparløren koster kr 350,- inkludert porto. Vi bestiller den fra USA og prisen dekker kun reelle kostnader.

Slik bestiller du:

  • Send en mail med navn og adresse til info@adopsjonsforum.no. Oppgi «parlør» i emnefeltet samt hvilket språk dere ønsker. 
  • Vi sender dere en faktura på kr 350.
  • Så snart faktura er betalt, sender vi dere ønsket parlør med CD.
Del med andre: