Lær spansk på nett!

Dato: 30.09.2015
artikkelbilde
I dette kurset får du en unik mulighet til å forberede deg enda bedre til møtet, og en god anledning til å forstå og glede deg over barnet ditt. Illustrasjonsfoto fra kurset.
Lær å snakke spansk med barna dine uavhengig av hvor du bor i landet, fra Nordkapp til Lindesnes!

Adopsjonsforum tilbyr, i samarbeid med  Campus NooA, et nettbasert kurs i spansk som er "skreddersydd" for adoptivsøkere. De latinamerikanske landene Adopsjonsforum samarbeider med, forlanger at alle søkere som skal adoptere barn derfra må kunne kommunisere med barna sine på spansk. Jo raskere søkerne kommer i gang med innlæring i språket, desto mer vil de lære og få glede av språket. 

På nettkurset kan du:

  • Møte andre som er i samme situasjon som deg selv
  • Møte andre kursdeltakere på Skype og gjøre oppgaver sammen
  • Du kan snakke, høre på og kanskje til og med synge spansk med andre vordende foreldre!

Kurset er basert på tidligere kurs som er blitt holdt i Oslo, Molde og Bergen, og er utviklet i samarbeid mellom kursleder Christina Violeta Thrane Storsve og adopsjonskonsulent Unni Hjellnes. Kurslederen er selv tospråklig og adoptert, og kan tilby en «reise» inn i et spennende språklig og barnlig landskap. I dette kurset får du en unik mulighet til å forberede deg enda bedre til møtet, og en god anledning til å forstå og glede deg over barnet ditt - og du kan til og med ta med deg kurset på hentereisa.

Du finner mange barnevennlige lenker som du kan se på sammen med barnet og bruke som lek i tilknytningsprosessen, også i språkinnlæring av norsk når dere er vel hjemme.

Klikk her for mer informasjon om spanskkurs for adoptivforeldre og påmelding.

Dersom du trenger hjelp til å melde deg på, kan du kontakte oss på e-post: post@nooa.no

Få også mer informasjon om kurset på Youtube!

Del med andre: