Flere fordeler til Adopsjonsforums medlemmer

Dato: 02.12.2013
artikkelbilde
Rabatter i Hallingdal Feriepark og hyggelige priser hos Brilleland! Dette er to nye fordeler Adopsjonsforum kan tilby sine medlemmer.

Medlemmer av Adopsjonsforum slipper nå å betale for dagspass til en rekke aktiviteter i Hallingdal Feriepark, utenom feriesesongen. (Normalpris på passet er kr 180.) Det vanker også rabatter på større grupper. Bare husk å bestille gjennom Thorstein Berg for å få avslagene!

I tillegg er de nå inngått en avtale om synsundersøkelser og levering av briller mellom Brilleland og Adopsjonsforum. Medlemmene tilbys synsundersøkelse utført av Brillelands autoriserte optikere til kr 290 (normalpris kr 420).

Rabatt på briller er 15 prosent på de til enhver tid gjeldende veiledende utsalgspriser. Det gis også 25 prosent rabatt på tilpasningshonorar for kontaktlinser ved oppstart av abonnement for min. 6 måneder. Rabattene kan ikke kombineres med andre rabatter på innfatning og/eller glass.

Bestilling gjøres direkte i den enkelte butikk. Medlemmenes må opplyse om rabattavtalen ved bestilling. For å oppnå rabattene må det framvises bevis på tilknytning til Adopsjonsforum ved bestilling. Bekreftelse på dette gis fra Adopsjonsforums sekretariat på forespørsel.

Les om flere medlemsfordeler her.

Del med andre: