Er ditt mål fullført adopsjon innen ett år?

Dato: 21.04.2016
artikkelbilde
Har du som mål å fullføre en adopsjon innen ett år og vil fortelle om det til TV2? (Illustrasjonsfoto)
Har du et mål du ønsker å oppnå eller en drøm du vil realisere?

Det kan være lettere å stå på for å oppnå et mål om man forteller om det til venner og familie. Kunne du også tenke deg å si det høyt på TV?

TV2 skal lage en ny serie, og ITV Studios Norway skal produsere programmene for TV2. Til dette søker de etter deg som har et mål som er mulig å oppnå i løpet av et år. Adopsjoner tar som kjent mer enn ett år, men er du blant de som er kommet så langt at det er realistisk å komme i mål innen sommeren 2017?

TV-produsenten er på jakt etter motiverte mennesker som har et mål som er mulig å oppnå i løpet av ett år. Alle mål er av interesse så lenge det er viktig for deg, enten du har lyst til å lære deg noe nytt, komme deg tilbake i jobb, adoptere et barn, rehabilitere deg etter en ulykke eller sykdom, få barn, trene for å vinne en konkurranse, gå ned i vekt, gjøre hverdagen bedre for noen, bli fosterforeldre eller få deg kjæreste.

I løpet av et år skal deltakerne jobbe målrettet med sitt mål og dokumentere milepælene ved å blant annet å filme seg selv. Alle deltakerne vil ha tett dialog med redaksjonen gjennom året. Reisen starter med et studioopptak hvor deltakeren forteller vår  programleder om målet sitt. Ett år senere møter de opp igjen for å fortelle om hvordan det har gått.

Er dette av interesse, så klikk på denne linken for påmelding:
https://raggamuffincasting.wufoo.com/forms/p1f2uxy41rylkrp/

Del med andre: