Medlemsblad nr. 1/2017 er ute

Dato: 21.03.2017
artikkelbilde
Nå er medlemsblad nr. 1/2017 tilgjengelig på nett.
Nr. 1/2017 av bladet Adopsjonsforum er nå tilgjengelig på nett for medlemmer og abonnenter.

I dette nummeret kan du bl.a. lese om tanker når den adopterte selv blir gravid, om adopsjonstallenes tale i 2016, anmeldelser av filmene "Lion" og "Hjertestart" og mye annet.

Som vanlig kan du lese litt om hva som rører seg i organisasjonen og ikke minst se bilder av noen av de nye hjerteknuserne som er kommet til Norge.

Bladet kan leses av medlemmer og abonnenter ved å logge seg på påloggingsfeltet på forsiden (til høyre under nyhetene). Passordet er det samme som dere bruker ved innlogging på ekstranettet. Bladet ligger som et elektronisk magasin man kan bla seg gjennom.

Alternativt skriver dere http://www.adopsjonsforum.no/medlemsblader i adressefeltet og bruker passordet dere har fått utdelt.

Det går ut varsel om bladet på e-post til alle medlemmer som har registrert sin e-post adresse hos oss. I tillegg bekjentgjør vi dette her på hjemmesiden, på ekstranettet og på Facebook. 

Har du problemer med pålogging, så send e-post til info@adopsjonsforum.no (oppgi medlemsnummer / abonnementsnummer).

Nr. 1 og nr. 3 i 2017 vil kun bli utgitt elektronisk på nett, mens nr. 2 og 4 vil komme på papir i posten. Denne løsningen er ett av mange tiltak for å spare foreningen for utgifter til trykking og porto.

Del med andre: