Ny daglig leder i Adopsjonsforum

Dato: 02.07.2020
artikkelbilde
Nina Wang er ny daglig leder i Adopsjonsforum. (Foto: Lise Strandlien).
1. juli fikk Adopsjonsforum ny daglig leder - Nina Wang!

Nina er samfunnsviter med hovedfag i flerkulturell og utviklingsrettet utdanning, og har de siste 13 årene jobbet som leder i arbeid- og inkluderingsbedriften AS Rehabil, som er eid av Blå Kors. Hun har hatt ansvar for det faglige tilbudet, personalansvar og å sikre utvikling både faglig og for bedriften. Hun har i tillegg jobbet over 10 år med frivillig organisasjonsarbeid knyttet til barnehjem og skoler i Bangladesh.

- Jeg ser frem til å jobbe innen adopsjonsfeltet som er et komplekst fagområde, og jeg gleder meg til å ta fatt på dette viktige arbeidet sammen med dyktige fagpersoner, sier Nina.

- Det er et nytt fagfelt for meg i jobbsammenheng, men som mamma til to gutter født i Sør-Korea, kjenner jeg adopsjonsfeltet med dets gleder og utfordringer som forelder og familie. 

- Jeg ønsker Nina lykke til i en spennende men krevende jobb, sier Øystein Gudim som har vært daglig leder de siste 15 årene. Jobben er svært meningsfylt og givende. Det gir mening å hjelpe barn som trenger det med å få en ny familie, sier han.

- Det mest spennende har vært å møte internasjonale samarbeidspartnere i hele verden og diskutere og påvirke hvordan adopsjon alltid skal være til barnas beste, sier den avtroppende daglige lederen.  

En hilsen fra styret i Adopsjonsforum

I 15 år har Øystein Gudim vært daglig leder av Adopsjonsforum. Det er en sammensatt og krevende rolle innad og utad. Hans kunnskap, oversikt og erfaring med adopsjon fra inn- og utland har vært unik og betydningsfull for Adopsjonsforum. Det som kjennetegner Øystein er hans engasjementet for feltet, at han er kunnskapsrik og diplomatisk. 

Han har en unik teft for og evne til å bruke media for å fremme adopsjon. Hans formidlingsevne, refleksjon, kompetanse og utadrettede holdning har vært avgjørende for foreningen og adopsjonsfeltet.

Han har vært veldig aktiv i det nordiske og europeiske adopsjonsarbeidet, og det har helt klart vært med på å styrke rettssikkerheten i adopsjonsprosessene.

Foreningen setter stor pris på deg og det arbeidet du har gjort. Vi ønsker deg lykke til videre med pensjonstilværelsen, og ønsker samtidig Nina Wang lykke til med sin nye jobb!  

Del med andre: