Minnemarkering for Johanne 10.august 2022

Dato: 25.07.2022
artikkelbilde
For 3 år siden ble Johanne Zhangjia Ihle-Hansen, adoptert fra Kina, drept. Kinaforeningen i Norge inviterer til minnemarkering den 10. august kl. 19-21 ved Løkkehaven i Sandvika, ved treet til Johanne.

Adopsjonsforum deler informasjon om arrangementet og her finner dere pressemelding om minnemarkering for drapet på Johanne: Informasjon om minnemarkering 10.august 2022. Minnemarkeringen er ved treet som kommunen har plantet for henne. Det har de gjort fordi Kinaforeningen i Norge foreslo for politikerne i kommunen at et tre for Johanne ville være en fin måte å minne henne på. Kinaforeningen organiserer de som er så heldige å ha adoptert et barn fra Kina. 

 

Det er viktig å ikke glemme at Johanne ble fratatt livet og at vi ble fratatt Johanne. Det ble gjort i hat, og det ble gjort av Johanne sin bror. Programmet for kvelden er flott, og sikkerhet for arrangementet er sikret.

 

La oss bli mange som minnes henne, og som samtidig minnes alle de som er tatt fra oss på grunn av ekstremisme og hat. 

 

La oss stå sammen akkurat disse to timene og vise til verden og hverandre at vi står sammen i troen på at mangfold er bra og helt nødvendig for oss alle. Hat-kriminalitet må bekjempes hver eneste dag. Bare et samfunn der man hedres for akkurat den man er, er et godt samfunn. Johanne var for rettferdighet, og Johanne sine pårørende vil veldig gjerne at vi skal vise samhold og kjærlighet til hverandre i kampen mot hat og ekstremisme.

 

Vi må aldri glemme Johanne og hvorfor vi mistet henne. Da mister vi også oss selv.

 

For spørsmål eller mer informasjon, kontakt: Guro Jansdotter Skåre-Jullum, styreleder iKinaforeningen i Norge – for oss som har adoptert eller er adoptert fra Kina til Norge. e-post: guskajul@gmail.com

 

Del med andre: