Nye arrangementer i lokalavdelingene

Dato: 15.01.2020
artikkelbilde
Lokallavdelingene er nyttige møteplasser for alle som er interessert i adopsjon! (illustrasjonsfoto)
Delta på nyttige temakvelder og sosiale arrangementer i Adopsjonsforums lokalavdelinger. Her er oppdatert oversikt over det som skjer!

Vi oppfordrer lokalavdelingene til å sende inn lenker til kommende arrangementer til e–postadressen info@adopsjonsforum.no, så oppdaterer vi oversikten fortløpende.

 

ARRANGEMENTER:

Lørdag 8. februar: Adopsjonsforum Hedmark/Oppland inviterer alle medlemmer til familiedag på Rush Trampolinepark på Hamar:
De som vil hoppe kan gjøre dette, de andre kan være sosiale sammen. Det blir servering av pizza, kaffe og kaker og popkorn og saft til barna. Vi betaler for alle barn som vil hoppe, de voksene betaler for seg selv. Alle som skal hoppe må møte senest 15.min før for instrukser og klargjøring.

Påmelding innen 4.feb. Send mail til li-holma@online.no. Skriv der hvor mange som kommer og hvor mange som vil hoppe voksne/barn. 
 

 

Et godt tilbud!

Vi oppfordrer alle våre familier til å benytte seg av lokalavdelingenes tilbud i form av kurs og ulike arrangementer. Dette er en fin måte å komme i kontakt med andre familier på. 

Følg med på Adopsjonsforums sider og meld dere gjerne på nyhetsbrev der det er mulig. 

Mange lokalavdelinger er aktive på Facebook, så for de som er aktive der kan det være smart å søke opp lokalavdelingen.
Del med andre: