Nødhjelp til barnehjem i Nepal

Dato: 08.05.2015
artikkelbilde
Mor Kirsten Greiner og barna Mio (adoptert fra Kina) og Jenny (adoptert fra Bal Mandir, Nepal) har bakt boller og samlet inn 2.000 kr til barnehjemmet i Nepal på en ettermiddag.
Over 90.000 kroner er samlet inn til barnehjemmet Bal Mandir i Nepal på en drøy uke.

De fleste barna som er adoptert fra Nepal til Norge kommer fra barnehjemmet Bal Mandir i Kathmandu. Det er ett av de største og eldste barnehjemmene i landet, og det bor 140 barn der. 

Bal Mandir er sterkt skadet etter jordskjelvet. Ingen barn er skadet, men alle måtte bo utendørs de første dagene. Barna har nå fått tak over hodet i nærliggende bygninger og på Bal Sanrakshyan Home, Sifal. Barna er trygge og uskadde, men de er til dels sterkt traumatiserte. 

Barna har ingen familie, og det er kun noen få ansatte som gjør så godt de kan for å ta vare på dem. Barna trenger rent vann, mat, medisiner, tepper og telt. Mat og vann er delvis ivaretatt.

Vi samarbeider med Olav Myrholt og hans store nettverk i Nepal samt eget nettverk for å kunne imøtekomme noen av barnas umiddelbare behov. Olav Myrholt er selv adoptivfar og har studert, jobbet med bistand og bodd i Nepal .

Vi håper du vil bidra til Adopsjonsforum / Bistand for barn sin konto nr. 1614.27.74732.

Merk alle innbetalinger med «Nepal». I løpet av en drøy uke er det kommet inn over 90.000 kroner, og det kommer fortsatt inn midler.

Se også: www.nconepal.org.np eller på Facebook her.  

Del med andre: