Har du en god historie å fortelle?

Dato: 12.10.2015
artikkelbilde
Vi vil gjerne høre din adopsjonshistorie!
Har du en spesiell, hyggelig, spennende, morsom, rørende eller på andre måter inspirerende historie om å bli adoptivforeldre? Send den inn til Adopsjonsforum, eller la oss intervjue deg!

Illustrasjonsfoto: Jimmy Hightower Photography

Adopsjonsforum planlegger i disse dager en kampanje for å rekruttere nye adopsjonssøkere. Vi ønsker i den forbindelse å formidle noen «solskinnshistorier» for å få frem poenget om at adopsjon er en positiv og givende måte å bli en familie på. Historiene vil bli brukt i nyhetsartikler om at vi trenger nye søkere. Artiklene vil publiseres både på nettsider, PR-plattformen Mynewsdesk og i sosiale medier. Vi trenger også et bilde av familien som deler sin historie.

Er dette noe du og din familie kunne tenke dere å hjelpe oss med? Vi trenger historier fra alle Adopsjonsforums nåværende samarbeidsland, særlig landene på denne listen.

Vi trenger også historier om adopsjon av:

  • Større barn
  • Søsken
  • Barn med helseutfordringer (fysiske/mentale)

Send inn en kort historie/anekdote om hvordan det var å bli adoptivforeldre på maks 400 ord til e-post: mgk@adopsjonsforum.no. Har du spørsmål om skrivingen? Ta kontakt på samme e-postadresse eller ring oss på telefonnummer: 23 28 08 00.

Historien kan for eksempel formidle:

  • Hvorfor dere valgte adopsjon
  • Hvordan det var å dra på hentereise og møte barnet for første gang
  • Hvordan det har gått etterpå

Vi gjør oppmerksom på at historien vil kunne bearbeides. Her er et eksempel på hvordan tekstene/intervjuene vi får inn vil kunne presenteres (historien og personene i artikkelen er fiktive, bildet er en illustrasjon).

Ønsker dere heller å la dere intervjue? Eller ønsker dere skrivehjelp? Ta kontakt på samme e-postadresse: mgk@adopsjonsforum.no

Vi ser frem til å høre fra dere!

Del med andre: