Medlemsblad nr. 3/2017 er publisert!

Tekst: Adopsjonsforum // Dato: 21-09-2017
Nr. 3/2017 av bladet Adopsjonsforum er nå tilgjengelig på nett for medlemmer og abonnenter.

I dette nummeret kan du bl.a. lese om tilbakereise til Filippinene, atferdsendring hos barn, og ikke minst se resultatet av sommerens fotokonkurranse.

Som vanlig kan du lese litt om hva som rører seg i organisasjonen. Her finner du informasjon om kommende arrangementer i bl.a. Oslo, Tromsø, Sandnessjøen, Fredrikstad, Kristiansand og Lillehammer i høst.

Bladet kan leses av medlemmer og abonnenter ved å logge seg på påloggingsfeltet på forsiden (til høyre under nyhetene). Passordet er det samme som dere bruker ved innlogging på ekstranettet. Bladet ligger som et elektronisk magasin man kan bla seg gjennom.

Alternativt skriver dere http://www.adopsjonsforum.no/medlemsblader i adressefeltet og bruker passordet dere har fått utdelt.

Det går ut varsel om bladet på e-post til alle medlemmer som har registrert sin e-post adresse hos oss. I tillegg bekjentgjør vi dette her på hjemmesiden, på ekstranettet og på Facebook.

Har du problemer med pålogging, så send e-post til info@adopsjonsforum.no  (oppgi medlemsnummer / abonnementsnummer).

Nr. 1 og nr. 3 i 2017 er kun publisert elektronisk på nett. Nr. 2 ble sendt ut på papir før sommeren og nr. 4 vil komme på papir før jul.

Denne løsningen er ett av mange tiltak for å spare foreningen for utgifter til trykking og porto.