En trist beskjed

Tekst: Adopsjonsforum // Dato: 26-02-2018
Adopsjonsforum fikk for en tid tilbake den triste beskjeden om at tidligere adopsjonskonsulent Laila Tunheim er død.

Laila Tunheim gjorde en stor innsats for Adopsjonsforum gjennom flere tiår. Hun var ansatt som adopsjonskonsulent for Russland og flere land i Latin-Amerika. Hun arbeidet for foreningen i nesten 30 år fram til hun gikk av med pensjon i 2015.

Laila og ektemannen Tore hadde selv adoptert to barn fra Colombia. De var også aktivt engasjert i vårt bistandsarbeid. Både mannen, broren og svigerinnen deltok også i foreningens arbeid på ulike måter - gjennom styreverv, arbeid for foreningen i utlandet og som ansatt.

De siste årene slet Laila med helseproblemer. Hun ble bare 69 år, men fikk flere år med mann, barn og barnebarn enn legene trodde for en tid tilbake.

Vi vil takke Laila for den store innsatsen hun har gjort for foreningen og medlemsfamiliene - og ikke minst for alle barna hun var "jordmor" for da de kom til Norge.

Adopsjonsforums sekretariat vil holde stengt under begravelsen som holdes fredag 9. mars kl. 10.30 ved Kolbotn Kapell, Rosenholmveien 46.

Etter begravelsen vil det være en samling ved Tårnhuset for familie og venner. Her er kart som viser kapellet og Tårnhuset.