Medlemskontingenten

Tekst: Adopsjonsforum // Dato: 03-04-2020
Adopsjonsforum har sendt ut giroer for medlemskontingenten.

Vi er blitt litt forsinket med utsending av medlemskontingenten, men de fleste medlemmer skal ha fått giroen for kontingenten i posten i disse dager. Forfall er lagt til midt i påsken, men det holder lenge om dere betaler rett over påske. 

Medlemskontingenten er en viktig inntektskilde for Adopsjonsforum - spesielt i disse krisetider hvor vi ennå ikke vet hvordan koronaproblemene vil påvirke adopsjonstallene i år. Det vi vet med sikkerhet er at det vil oppstå forsinkelser og utsettelser pga. nedstenging og reiserestriksjoner. Hvis du synes det er viktig at adopsjonsarbeidet kan fortsette, er det å betale kontingenten en måte du kan  støtte oss på. Adopsjonsforum er en demokratisk medlemsorganisasjon, og gjennom medlemskapet kan du også påvirke foreningens arbeid. 

Mange av våre medlemmer har i dag voksne barn som er ute av redet. Vi ser at flere unge adopterte selv melder seg inn i foreningen, som nå for første gang har en som selv er adoptert som styreleder. Vi oppfordrer voksne adopterte til selv å tegne medlemskap for å få medlemsbladet, tilgang til informasjon, møter, bistand med tilbakereiser, osv. 

Medlemsbladet er blitt forsinket, og det arbeides nå med et større jubileumsnummer som skal markere at foreningen blir 50 år i juni 2020.