Nye arrangementer i lokalavdelingene

Tekst: Adopsjonsforum // Dato: 28-06-2013
Delta på nyttige temakvelder og sosiale arrangementer i Adopsjonsforums lokalavdelinger. Her er oppdatert oversikt over det som skjer!

Vi oppfordrer lokalavdelingene til å sende inn lenker til kommende arrangementer til e–postadressen info@adopsjonsforum.no, så oppdaterer vi oversikten fortløpende.

 

ARRANGEMENTER:

Torsdag 24. oktober: Viken lokalavdeling hadde stor suksess med å tilby foredrag om traumebevisst omsorg i april i år. Etter manges ønsker kommer nå oppfølgeren med Kaja Næss Johannessen fra NKS Østbytunet. Denne gangen har foredraget fokus på regulering av sansehjernen. Arrangementet passer også for dem som ikke fikk med seg foredraget i april.
Tid: kl 19 - ca 21.00. Sted: Haraldsheimen i Oslo.

Inngang for medlemmer: 50,- og for ikke-medlemmer av AF: 100,-

Påmelding til viken@adopsjonsforum.no før 20.10.19.

Søndag 27. oktober: Verdens Barn Agder inviterer til bowling og pizza i Kristiansand. Tid: fra kl 14. Sted: Hannevika bowling (Kartheia 5).

Påmelding med navn og antall personer til kolbjorn.ertzeid@gmail.com innen 24. oktober. Les om arrangementet på Facebook: https://www.facebook.com/events/852623341798701/

Onsdag 30. oktober: Troms/Finnmark lokalavdeling inviterer til kafetreff i Tromsø: ''Enten du vurderer adopsjon, er i ventefasen eller har adoptert - velkommen til kafetreff'!
Her kan du møte andre som også er opptatt av adopsjon. Vi har vårt neste uformelle kafetreff onsdag 30. oktober kl. 20 på Café Sånn i Tromsø. Adr: Erling Bangsundsplass 1.

Det er ingen påmelding til arrangementet. Velkommen til nye og gamle medlemmer i alle tre foreningene''!

Søndag 3. november: Norsk-Colombianos Forening (NCF) inviterer til temamøte for å dele erfaringer, høre meninger og stille spørsmål om det å være adoptert og oppleve rasisme. 

Tid: Kl. 14.00 - 16.30. Sted: Gjørstads gate 9, Oslo. 

Rasisme rettet mot utenlandsadopterte er blitt et aktuelt tema i det siste, hvor det har kommet fram at deres opplevelser ofte ikke tas på alvor. Mange har uttalt seg i mediene, men hva mener egentlig de adopterte fra Colombia om hvilke erfaringer har vi hatt?  Se Facebook-link til arrangementet her: https://www.facebook.com/events/2456644404592261/ 

Onsdag 13. november: De to lokalforeningene til Verdens Barn i Oslo, Asker og Bærum inviterer til temakveld. Kathrine Nygård, kjent fra NRK-Super, er en av gjestene på temakvelden til Verdens Barn. Tid: Kl. 1930. Sted: Vestre Aker menighetshus i Oslo. Utenlandsadoptertes politiske utvalg (UAPU) kommer også.

Inngang: 75,-. Det er ingen påmelding til arrangementet, bare møt opp! Mer informasjon finner dere her.

Lørdag 23. november: Temalørdag: "Alt kommer tilbake til meg." Tid: kl. 11.00-16.00. Sted: Engensenteret sykehjem, Teatergaten 43, Bergen. Les mer her: https://www.facebook.com/events/534839300673427/ 

 

Et godt tilbud!

Vi oppfordrer alle våre familier til å benytte seg av lokalavdelingenes tilbud i form av kurs og ulike arrangementer. Dette er en fin måte å komme i kontakt med andre familier på. 

Følg med på Adopsjonsforums sider og meld dere gjerne på nyhetsbrev der det er mulig. 

Mange lokalavdelinger er aktive på Facebook, så for de som er aktive der kan det være smart å søke opp lokalavdelingen.