Foredrag om Traumebevisst Omsorg

Tekst: fn // Dato: 22-02-2019
Vi har gleden av å invitere dere til foredrag om Traumebevisst Omsorg 2.4.2019 kl 19.00 - 21.00 på Haraldsheimen i Oslo.

Dette er en viktig kveld for alle adoptivforeldre, uansett om du fortsatt venter på ditt barn, om dere er nylig kommet hjem eller om adopsjonen ligger flere år tilbake i tid.  

Felles for våre barn er at de har hatt en vanskelig start på livet, har mistet sine opprinnelige omsorgspersoner og har ofte også hatt andre traumatiske opplevelser. Hvordan og hvorfor kan tidligere traumer vise seg i hverdagen og kan de prege barna også mange år etter adopsjonen? Hvordan kan vi som foreldre gir den beste omsorgen og hvilken støtte trenger vi fra barnehagen og skolen?

Vi gleder oss til å kunne snakke om Traumebevist Omsorg med psykologen Linn-Marie Holm Kristensen.

Linn-Marie Holm Karlsen er psykolog og siden 2012 ansatt ved NKS Akershus Østbytunet - senter fot behandling og fagutvikling, en døgninstitusjon for barn og unge innen psykisk helsevern. 

Østbytunet har siden 2015 arbeidet med å oversette nyere kunnskap om utviklingstraumatisering til praksisendring ved institusjonen og den tilhørende skolen gjennom prosjektet "Fra ALARM til ro". Østbytunet er sammen med RVTS øst og RVTS sør medarrangør av "Barnekonferansen 2018".

Inngang for medlemmer 50,- og for ikke-medlemmer 100,-

Påmelding til adopsjonsforumoslo@gmail.com

 

Gratis kaffe og kaker