Familiedag på Ekeberg søndag 1. september

Tekst: Adopsjonsforum // Dato: 19-08-2019
Adopsjonsforums lokallag Viken (Oslo, Akershus, Buskerud og Østfold) ønsker velkommen til familiedag på Ekeberg med gårdsbesøk/minigolf og piknik i parken, søndag 1. september kl. 11.00 – 15.00.

Dette arrangementet er to-delt, og hver familie velger selv hvilke aktiviteter man vil delta på. Vi håper på godt oppmøte, og gleder oss til å møte dere til en hyggelig familiedag!

 

Påmeldingsfrist onsdag 28. august til viken@adopsjonsforum.no
Oppgi hvilke aktiviteter dere ønsker å delta i, navn (oppgi gjerne alder på barn), samt hvilken forening dere tilhører (AF/VB/IA).

 

Del 1 kl. 11.00 – 13.00: gårdsbesøk eller minigolf

Gårdsbesøk på EKT Rideskole og Husdyrpark:

Kl. 11.00 møtes vi ved billettluken, hvor alle selv betaler inngang kr. 60,-

Vi har leid inn EKT-lærer Lene Halvorsen, som tar oss med på egen omvisning på gården, hvor vi får hilse på dyrene og bli bedre kjent med dem. Etter omvisningen tar hun oss med på ridning i Ridehuset. Til slutt kan man gå rundt på gården på egenhånd. Les mer på www.rideskole.no

 

Ekeberg Minigolf Park:

Kl. 11.00 møtes vi ved inngangen til minigolf-parken. Her spiller vi en runde med minigolf på en 18-hulls bane i skjønne parkomgivelser, både på bakkenivå og broer. På veien gjennom banen møter vi troll og levende fossefall, mens banens utfordringer har morsomme og utfordrende hinder av flere slag deriblant ku, delfin og krokodille. Ønsker man å spille en runde til, betales man selv for dette. En runde tar ca. 1 time. Les mer på www.minigolf.no

 

Del 2 kl. 13.00 – 15.00: piknik i parken

Vi møtes på sletta rett nedenfor EKT-gården (ved lekeplassen), hvor vi har piknik og koser oss sammen. Hver familie tar selv med det de ønsker å spise og drikke.  Ta også med noe å sitte på. Det blir også loddsalg til inntekt for Bistand for barn!

Vi gleder oss til å se dere!

 

Mvh styret i Adopsjonsforums lokallag Viken (Oslo, Akershus, Buskerud og Østfold)